IT ERP FINANCE HRM CRM BPM DMS BI
IT-Matchmaker
by Trovarit
MENU
U bevindt zich hier:
Terug
Terug

9 Knots Solutions BV / CaseMaster

Product aan de favorieten toevoegen / verwijderen:

9 Knots Solutions BV

Voorling 170
NL-1424RS De Kwakel
Telefoon: 085 2100 195
info@9knots.nl

Op Google Maps tonen
9 Knots Solutions BV

Korte omschrijving van de leverancier

Grootste frustratie voor managers is dat de software moeilijk aanpasbaar is aan de gewijzigde situatie. 76% van de managers wil veranderbare bedrijfssoftware voor ERP, CRM, HRM, managementinformatie. En dat in een webbased oplossing...9Knots

Downloads van de leverancier

9_Knots_Solutions_Brochure.pdf

Bedrijfsprofiel

Zoekt u een standaard oplossing, waarbij u naar alle waarschijnlijkheid concessies gaat doen aan uw pakket van eisen en wensen of zoekt u software wat precies doet wat het moet doen en dag in dag uit bewijst dat het in staat is om mee te bewegen bij veranderingen in uw organisatie of uw processen. 

9 Knots Solutions is met compacte installatie van CaseMaster in staat om een veelvoud aan functionaliteit te bieden. Klanten van ons beschikken over Portals, Workflows, Documenten opslag, Inkoop- enverkoopprocessen, Financiële administratie, ERP systemen, WMS, Projectenadministratie, HRM processen, Reseller Profiling-systemen, marketing-modules, (management) rapportages, webformulieren, etc etc. 

Doordat de functionaliteit van de applicatie bestaat uit het samenvoegen van kleine functionele componenten zijn we uiterst effectief en flexibel in het tot stand brengen van een werkende applicatie of het veranderen (lees, actueel houden) daarvan. De applicatie staat zo robuust als een huis. Tevens kan de applicatie op een beveiligde manier toegankelijk gemaakt worden voor meerdere doelgroepen (leveranciers, relaties, consumenten) of functiegroepen (intern).

Het framework kan communiceren met verschillende type databases (o.a. MS Access, SQL, MY SQL Oracle) of een combinatie daarvan is waarom de schaalbaarheid gegarandeerd is.

Communicatie over verschillende kanalen is gerealiseerd door beschikbaarheid van de informatie via internet, iPad of andere tablet, Laptop, PC op kantoor of elders in de wereld.

Na een inventarisatie van de klantbehoefte laten wij natuurlijk graag zien op welke wijze onze applicatie tot een gewenste oplossing leidt. Dit tonen op verzoek aan door een Proof of Concept (POC). Door middel van een POC kunnen we laten zien waar de kracht van onze CaseMaster werkelijk op gebaseerd is en overtuigen we uw organisatie dat zij investeren in een werkende oplossing. Toekomstvast. We zijn er trots op, maar laat u zich in positieve zin verrassen?....

Samenwerkingspartner

Onze organisatie staat open voor elke vorm van constructieve samenwerking. Dat kan zijn met klanten die partner worden doordat zij mogelijkheden zien om (na realisatie van de eigen behoefte) de ontwikkelde software verder te vermarkten of met mensen die de nodige kennis van een branche hebben en een briljant idee/concept gerealiseerd willen zien. Wij helpen daarbij door enerzijds de techniek onder het idee te zetten en anderzijds het idee te verrijken met onze inbreng.

 

Tarieven en voorwaarden

9 Knots Solutions BV ziet alles als een case, een order is een case, een klant is een case, een factuur is een case, een artikel is een case, etc. Wij leveren alleen dat wat u nodig heeft en offreren de software op basis van fixed price.

Algemene voorwaarden zijn beschikbaar en worden op verzoek toegezonden.

Support wordt met een aanvullend contract afgesloten, deze geeft recht op:

- Nieuwe versies van het CaseMaster® framework inclusief installatie

- Systeem gerelateerde consultancy

- Telefoon en email support tijdens kantooruren

- Extra uren beheer en / of ontwikkeling van functionaliteit per maand (deze zijn niet overdraagbaar naar volgende maanden).

Het onderhoudscontract bedraagt een % en is afhankelijk gesteld van de waarde van het project. Vanaf moment van ingebruikname van het systeem wordt het onderhoud vooraf per maand in rekening gebracht.

Gemiddeld uurtarief 85,- euro

Producten en diensten

9 Knots Solutions is met compacte installatie in staat om een veelvoud aan functionaliteit te

bieden. Klanten van ons beschikken over

- Portals

- Workflows

- Documenten opslag

- Inkoop- en verkoopprocessen

- Financiële administratie

- Projectenadministratie

- HRM processen

- Reseller profiling-systemen

- Marketing-modules

- Managementrapportages

- Webformulieren, etc etc.

 

- Diverse mogelijkheden voor integratie

- Diverse mogelijkheden voor export

Opgericht sinds(conform KvK)

  • 2009

Aantal medewerkers:

  Nederland BelgiĆ« / Luxemburg Duitsland Europa (Totaal) Wereldwijd (Totaal)
Totaal 17 --- --- --- ---

Hoofdvestiging

  • Nederland

9 Knots Solutions BV

CaseMaster
9 Knots Solutions BV

Rol als softwareleverancier

  • Softwareontwikkelaar
  • Onafhankelijke System Integrator

Eerste installatie

  • 2008

Naam van de huidige release:

  • versie 1.566
Terug
Terug
Het afdrukken van een profiel is pas mogelijk na registratie op deze portal!

IT-Matchmaking
Software Selectie
Requirement Templates
Tendering
Service
Deelnemen
Actuele tenders
Prijzen & voorwaarden
Software aanmelden
FAQ
Enquete: ERP in de Praktijk
Over ons
Downloads
Evenementen