IT ERP FINANCE HRM CRM BPM DMS BI
IT-Matchmaker
by Trovarit
MENU
U bevindt zich hier:
Terug
Terug

AGP Business Software / AGP Projects

Product aan de favorieten toevoegen / verwijderen:

AGP Business Software

De Amert 160
NL-5462 GH Veghel
Telefoon: 0413 387777
Fax: 0413 367025
info@agp.nl

Op Google Maps tonen
AGP Business Software

Korte omschrijving van de leverancier

Branchegerichte ERP bedrijfssoftware, standaard en toch op maat van uw organisatie!

Downloads van de leverancier

AGP_company_leaflet.pdf

Bedrijfsprofiel

AGP Business Software is een ERP softwareleverancier met al meer dan 30 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in diverse disciplines van automatisering en de ontwikkeling van branchespecifieke ERP software. Het resultaat is een aantal zeer geavanceerde, branchegerichte software oplossingen voor diverse branches, o.a. voor projectorganisaties, handelsbedrijven, verhuurbedrijven, logistieke bedrijven, verhuisbedrijven en installatiebedrijven.

 

Onze ERP software oplossingen zijn functionele, breed opgezette administratieve, logistieke en financiële softwarepakketten met specifieke branchefunctionaliteit. Afhankelijk van de specifieke brancheoplossing biedt de software een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor de processen relatiebeheer, inkoop, verkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, logistiek, calculatie, offertes, werkvoorbereiding, projectuitvoering, mobiel werken, planning, service & onderhoud, werkplaats, balieverkopen, scanning, productie, assemblage, facturering, document management, financiële administratie, uitgebreide rapportage functionaliteit en vergaande koppelingen met toepassingen via internet.

 

Bent u op zoek naar specifieke software voor uw branche? Wij hebben beslist de juiste oplossing voor uw organisatie. Doordat wij ons breed georiënteerd hebben in diverse softwaretechnologieën en branches, kunnen wij u te allen tijde deskundig en objectief adviseren.

Producten en diensten

Branchegerichte ERP software oplossingen:

 

AGP Trade voor handel en groothandel

AGP Projects voor project- en serviceorganisaties

AGP Installware voor installatiebedrijven

AGP Logistics voor transport, verhuis en expeditiebedrijven

AGP Rent voor verhuurbedrijven

AGP Jewel voor juweliers

Opgericht sinds(conform KvK)

  • 1977

Aantal medewerkers:

  Nederland BelgiĆ« / Luxemburg Duitsland Europa (Totaal) Wereldwijd (Totaal)
Totaal 50 --- --- 60 ---

Hoofdvestiging

  • Nederland

AGP Business Software

AGP Projects
AGP Business Software

Korte omschrijving van het product

AGP Projects is een administratief en logistiek softwarepakket voor projectmatig werkende organisaties. Een totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en service & onderhoud.

Download m.b.t. de producten

AGP_Projects.pdf

Productbeschrijving

AGP Projects is een functioneel, breed opgezet administratief en logistiek softwarepakket voor projectmatig werkende organisaties. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en service & onderhoud.

 

AGP Financial is een uitgebreid softwarepakket voor de financiële administratie van meerdere bedrijven en werkt geïntegreerd met AGP Projects. Naast de dagelijkse boekingsprogramma’s, biedt AGP Financial de gebruiker gereedschappen voor periodieke financiële overzichten, managementinformatie en jaarrapporten. Functies zijn aanwezig voor het inlezen van bankmutaties en voor automatische betalingen aan crediteuren. Het projectmemoriaal garandeert een sluitende administratie tussen de projectmutaties en het grootboek.

 

AGP Documenten voorziet in het elektronisch archiveren van diverse documenten. Verkoopfacturen en werkbonnen worden met de juiste kenmerken automatisch gearchiveerd. Documenten, zoals brieven en tekeningen, kunnen binnen het systeem geregistreerd worden per project, relatie, debiteur, crediteur etc. Verder voorziet AGP Documenten in een koppeling met Microsoft Word. Offertes en uitgaande correspondentie worden op basis van (huisstijl)sjablonen vervaardigd en gearchiveerd. De koppeling met Outlook zorgt ervoor dat e-mails uit Outlook geregistreerd kunnen worden in AGP Documenten per project, relatie, debiteur, crediteur, etc.

 

AGP Websuite maakt het mogelijk om snel en flexibel de backoffice data beschikbaar te stellen via het World Wide Web. Een aantal standaard functionaliteiten zijn hierin voorzien zoals;

Relaties opvragen;

Debiteuren/Crediteuren financiële gegevens;

Documenten opvragen;

Inkoopfactuur autorisatie;

Uren registratie;

Digitale werkbon;

Storingsaanmelding;

 

De kracht van AGP Projects uit zich o.m. in:

- Een zeer flexibele opbouw en inrichting van schermen, waardoor optimaal gebruiksgemak is gegarandeerd.

- Overzicht van de lopende projecten en productieopdrachten van kostengroep tot detailgegevens. Wat is de voortgang? Wat is het resultaat?

- Ondersteuning van het volledige logistieke proces, van bestelling tot en met de levering met de mogelijkheid om iedere goederenbeweging op te vragen.

 

Rol als softwareleverancier

  • Softwareontwikkelaar

Naam van de huidige release:

  • AGP Projects 4.06
Terug
Terug
Het afdrukken van een profiel is pas mogelijk na registratie op deze portal!

IT-Matchmaking
Software Selectie
Requirement Templates
Tendering
Service
Deelnemen
Actuele tenders
Prijzen & voorwaarden
Software aanmelden
FAQ
Enquete: ERP in de Praktijk
Over ons
Downloads
Evenementen