IT ERP FINANCE HRM CRM BPM DMS BI
IT-Matchmaker
by Trovarit
MENU
U bevindt zich hier:
Terug
Terug

AGP Business Software / AGP Trade

Product aan de favorieten toevoegen / verwijderen:

AGP Business Software

De Amert 160
NL-5462 GH Veghel
Telefoon: 0413 387777
Fax: 0413 367025
info@agp.nl

Op Google Maps tonen
AGP Business Software

Korte omschrijving van de leverancier

Branchegerichte ERP bedrijfssoftware, standaard en toch op maat van uw organisatie!

Downloads van de leverancier

AGP_company_leaflet.pdf

Bedrijfsprofiel

AGP Business Software is een ERP softwareleverancier met al meer dan 30 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in diverse disciplines van automatisering en de ontwikkeling van branchespecifieke ERP software. Het resultaat is een aantal zeer geavanceerde, branchegerichte software oplossingen voor diverse branches, o.a. voor projectorganisaties, handelsbedrijven, verhuurbedrijven, logistieke bedrijven, verhuisbedrijven en installatiebedrijven.

 

Onze ERP software oplossingen zijn functionele, breed opgezette administratieve, logistieke en financiële softwarepakketten met specifieke branchefunctionaliteit. Afhankelijk van de specifieke brancheoplossing biedt de software een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor de processen relatiebeheer, inkoop, verkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, logistiek, calculatie, offertes, werkvoorbereiding, projectuitvoering, mobiel werken, planning, service & onderhoud, werkplaats, balieverkopen, scanning, productie, assemblage, facturering, document management, financiële administratie, uitgebreide rapportage functionaliteit en vergaande koppelingen met toepassingen via internet.

 

Bent u op zoek naar specifieke software voor uw branche? Wij hebben beslist de juiste oplossing voor uw organisatie. Doordat wij ons breed georiënteerd hebben in diverse softwaretechnologieën en branches, kunnen wij u te allen tijde deskundig en objectief adviseren.

Producten en diensten

Branchegerichte ERP software oplossingen:

 

AGP Trade voor handel en groothandel

AGP Projects voor project- en serviceorganisaties

AGP Installware voor installatiebedrijven

AGP Logistics voor transport, verhuis en expeditiebedrijven

AGP Rent voor verhuurbedrijven

AGP Jewel voor juweliers

Opgericht sinds(conform KvK)

  • 1977

Aantal medewerkers:

  Nederland BelgiĆ« / Luxemburg Duitsland Europa (Totaal) Wereldwijd (Totaal)
Totaal 50 --- --- 60 ---

Hoofdvestiging

  • Nederland

AGP Business Software

AGP Trade
AGP Business Software

Korte omschrijving van het product

AGP Trade is een branchespecifiek ERP Systeem speciaal ontwikkeld voor de handelsonderneming. Het betreft een volledig ge?ntegreerd ERP Systeem ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende bedrijven op het gebied van handel en distributie

Productbeschrijving

AGP Veghel heeft het pakket AGP Trade ontwikkeld voor de handelsonderneming. Dit pakket is een volledig geïntegreerd, breed opgezet administratief en logistiek ERP informatiesysteem voor het beheer en de sturing van alle processen binnen uw bedrijf.

 

AGP Trade integreert verder dan alleen de bedrijfsprocessen. Uw kantoorautomatiserings-omgeving (tekstverwerking, spreadheet, etc.) kan gebruikmaken van actuele gegevens in de database én externe documenten (in Word, Excel, Outlook etc.) kunnen gekoppeld worden aan relatie- en artikelgegevens. Daarnaast maakt het pakket actief gebruik van de beschikbare faciliteiten binnen uw kantooromgeving zoals e-mail, fax, EDI, XML en internet.

 

Het systeem is modulair opgebouwd zodat een latere uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten altijd ondersteund kan worden door aanvullende modules van AGP Trade.

 

AGP Trade is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende organisaties op het gebied van handel, productie, distributie en dienstverlening en sluit daarom goed aan op de dagelijkse gang van zaken in uw organisatie. Met AGP Trade verhoogt u het rendement van uw onderneming en biedt u uw medewerkers een gebruiksvriendelijk hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden. Dankzij de branchegerichte opzet van het systeem krijgen alle disciplines in uw bedrijf de juiste softwaregereedschappen aangeboden. Bedrijven zijn enthousiast over de integrale opzet van het pakket, ook richting de financiële administratie. Vanuit elke gewenste invalshoek krijgt u tijdig de juiste managementinformatie aangeboden zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Rol als softwareleverancier

  • Softwareontwikkelaar

Eerste installatie

  • 2000

Naam van de huidige release:

  • AGP Trade 4.12
Terug
Terug
Het afdrukken van een profiel is pas mogelijk na registratie op deze portal!

IT-Matchmaking
Software Selectie
Requirement Templates
Tendering
Service
Deelnemen
Actuele tenders
Prijzen & voorwaarden
Software aanmelden
FAQ
Enquete: ERP in de Praktijk
Over ons
Downloads
Evenementen