IT ERP FINANCE HRM CRM BPM DMS BI
IT-Matchmaker
by Trovarit
MENU
U bevindt zich hier:
Terug
Terug

ABAS Business Solutions Nederland BV / abas-Business-Software

Product aan de favorieten toevoegen / verwijderen:

ABAS Business Solutions Nederland BV

Beilerstraat 24
NL-9401 PL ASSEN
Telefoon: +31(0) 85 3033 555
Fax: +31 (0) 20 441 27 86
info@abasnederland.nl

Op Google Maps tonen
ABAS Business Solutions Nederland BV

Korte omschrijving van de leverancier

ERP en eBusiness oplossingen voor middelgrote bedrijven

Bedrijfsprofiel

abas AG is de producent van de betrouwbare en gebruikersvriendelijke ERP software ‘abas’ voor hetMKB. abas Business Solutions Nederland (ABSN) is de implementatiepartner voor de Nederlandse markt en is verantwoordelijk voor de Nederlandse versie van de software en heeft daartoe specialistische ontwikkel- en implementatiekennis in huis.

Voor de invoering van abas is het implementatieteam verantwoordelijk. Samen met de klant stelt dit team het projectplan op en implementeert met een korte doorlooptijd de abas ERP software. Het geheim hierbij is de proces gerichte aanpak.

 

De merknaam abas Business Software omvat de producten abas ERP, abas Distribution en abas eBabas Business Software biedt een enorm bereik van verschillende functies voor productiebedrijven en bedrijven in de handel- en dienstensector. De voordelen van abas ERP zijn legio: snelle implementatie, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, veiligheid van uw investering, onafhankelijkheid van besturingssystemen, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, internationaliteit en de tevredenheid van de klanten die u voorgingen zijn allemaal argumenten voor abas ERP.

Samenwerkingspartner

Workbench is een uitgebreid projectmanagement systeem voor (grote) engineering projecten zoals in de infrastructuur maar ook projectontwikkeling. (Sub)contracting, job-costing en contractmanagement zijn standaard onderdeel van dit systeem, uitgebreid met een groot aantal modules voor operationeel management. abas ERP is daarbij als financieel systeem te integreren zodat ABAS Nederland een totale oplossing kan bieden voor aannemers en projectontwikkelaars.

 

 

Onder de naam Two Visions SmartWork helpen wij u om uw klant efficiënt te bedienen met betrekking tot service, support, sales en samenwerken. Daarvoor adviseren en implementeren wij producten van CAS Software. Het CRM CAS genesisWorld is speciaal ontwikkeld voor het MKB. De software heeft naast relatiebeheer een geïntegreerde groupware, projectmanagement en documentmanagement module. U heeft met een enkele klik altijd snel een totaaloverzicht van uw klant. CAS genesisWorld is volledig geïntegreerd met de ERP software van Abas.

 

 

Habel

Het ERP systeem abas vormt de basis voor de productie- en organisatieprocedures binnen het bedrijf. In het kader van de bedrijfsprocedures worden belangrijke bedrijfsdocumenten opgesteld die uit bedrijfs- en wettelijk oogpunt moeten worden gearchiveerd. HABEL doet de automatische archivering van deze documenten voor u. De ervaring reikt van eenvoudige archivering van inkomende en uitgaande facturen en snelle informatieverstrekking tot factuurinterpretatie via OCR en ingewikkelde workflows. HABEL Documentenmanagement biedt u middels één druk op de knop in een mum van tijd alle verzamelde bedrijfsinformatie. De integratie met abas geeft de mogelijkheid om het programma van HABEL direct te openen. Per functietoets worden alle gearchiveerde documenten als procedure weergegeven.

Producten en diensten

Het gebruik van abas ERP kent vele voordelen: Een korte implementatieperiode, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, lage Total Costs of Ownership (TCO), onafhankelijkheid van besturingssystemen, gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit, internationaal toepasbaar en de tevredenheid van de klanten die u voorgingen zijn allemaal argumenten voor abas ERP.  

 • Korte implementatietermijn
 • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
 • Een zekere investering, ook voor de toekomst
 • Compatibel met meerdere besturingssystemen: Linux, Unix en Windows
 • Gebruiksvriendelijk
 • Op maat gemaakt, flexibel en altijd up-to-date
 • Internationaal en meertalig
 • Tevreden abas gebruikers

KORTE IMPLEMENTATIEPERIODE

De overzichtelijke structuur de abas Business Software en de bewezen implementatiestrategie maken een bijzonder snelle implementatie mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de software snel en probleemloos geïntegreerd wordt in de bestaande bedrijfsstructuur en softwareomgeving. Door de methodische abas aanpak kan de implementatietijd met ongeveer 25% worden gereduceerd en verdient u uw investering een stuk eerder terug.

 

GEWELDIGE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING abas ERP voorziet gebruikers van een grote verscheidenheid aan functies. Heeft u ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen meer functionaliteit nodig, dan kunnen deze eenvoudig, flexibel en tegen lage kosten worden bijgebouwd door abas Business Solutions Nederland. De grote mate van flexibiliteit van abas ERP, maakt deze software buitengewoon toepasbaar voor uw bedrijf en stelt u in staat aan de meest recente eisen te voldoen. abas ERP maakt het mogelijk diverse facetten van uw bedrijf te optimaliseren. U kunt uw productiviteit vergroten, uw bedrijf en diensten transparanter maken en uw concurrentiepositie verbeteren. Deze voordelen brengen lagere kosten in de dagelijkse bedrijfsvoering met zich mee. De abas Business Software toont zijn kwaliteit met deze bovengemiddelde en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

EEN GOEDE INVESTERING, OOK VOOR DE TOEKOMST De strategie van abas Software AG bevat het jaarlijks beschikbaar stellen van een nieuwe versie, om ervoor te zorgen dat haar zakelijke software ook in de toekomst betrouwbaar blijft en aan de meest recente eisen blijft voldoen. Nieuwe functionaliteiten en technologieën worden voortdurend in de software standaard geïntegreerd. Deze nieuwe versies zijn snel en eenvoudig te implementeren: abas gebruikers zijn altijd up-to-date.

 

MEERDERE BESTURINGSSYSTEMEN ONDERSTEUND: LINUX, UNIX EN WINDOWS

Het maakt niet uit welk besturingssysteem het best in uw IT omgeving past, abas Business Software werkt op Linux, Unix en Windows. abas ondersteunt het Open Source besturingssysteem Linux al sinds 1995. Zo'n 80% van de meer dan 2.200 installaties van abas draait op Linux. Wij behoren tot de marktleiders op het gebied van zakelijk software die Linux gebruiken. Zoals men aan de server kant al heeft ervaren, onderscheidt Linux zich ook aan de cliënt zijde door grote stabiliteit en uitstekende prestaties.

 

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De uniforme gebruikersinterface, de logische schermopbouw, de online hulp bij specifieke velden en schermen en de op de functionaliteit toegespitste softwaremodellen, maken het mogelijk om al na een korte introductie veilig, intuïtief en effectief te werken met de abas Business Software. Dat kan in een browser of met een grafische gebruikersinterface; u bepaalt zelf hoe u het liefst met abas ERP werkt.

 

OP MAAT GEMAAKT, FLEXIBEL EN ALTIJD UP-TO-DATE Uw specifieke eisen kunnen altijd eenvoudig geïntegreerd worden in onze software. abas is eenvoudig aanpasbaar aan de structuur van uw organisatie. De waarde en het nut van uw bedrijfssoftware wordt elk jaar, van versie tot versie, hoger. Ook na een upgrade van uw software blijven uw aanpassingen, zoals speciale velden, lijsten, functies en macros, gewoon bewaard.

 

INTERNATIONAAL EN MEERTALIG abas Business Software heeft een meertalige gebruikersmenu en gebruikersinterface. Het is mogelijk om in verschillende talen in dezelfde database te werken. Dat maakt het werken met uw dochterondernemingen in andere landen een stuk eenvoudiger.abas is momenteel beschikbaar in 25 talen en wordt internationaal vertegenwoordigd door meer dan 50 partners. Dit netwerk wordt nog voortdurend uitgebreid.

 

TEVREDEN ABAS GEBRUIKERS

Op het gebied van ERP, bestaan veel diverse onderzoeken. Gebruikers van abas Business Software bleken het meest tevreden te zijn en geven het hoogste cijfer in hun evaluaties. abas wint al jaren achtereen de eerste plaats in de ERP onderzoeken van het toonaangevende Duitse onderzoeksbureau Konradin. Zie voor meer informatie: www.benchmark.de.

Opgericht sinds(conform KvK)

 • 1980

Aantal medewerkers:

  Nederland BelgiĆ« / Luxemburg Duitsland Europa (Totaal) Wereldwijd (Totaal)
Totaal --- --- 400 480 650

Hoofdvestiging

 • Duitsland

ABAS Business Solutions Nederland BV

abas-Business-Software
ABAS Business Solutions Nederland BV

Productbeschrijving

Unter der Dachmarke abas-Business-Software werden die Produkte abas-ERP für die Fertigung, abas-Handel für Handels- und Dienstleistungsunternehmen und die eBusiness-Lösung abas-eB zusammengefasst.

 

Die internationale Mittelstandslösung abas-Business-Software (ERP, PPS, WWS, eBusiness) ist flexibel, anpassungsfähig und zukunftssicher. Der klare Aufbau des Systems und ausgeklügelte Einführungsstrategien ermöglichen kurze Einführungszeiten und eine reibungslose Integration in bestehende Firmenstrukturen.Mit geringem Aufwand lassen sich spezifische Anforderungen integrieren.

Neue Funktionen und Technologien fließen mit jedem Upgrade in den Software-Standard mit ein, abas-Anwender bleiben so stets auf dem neuesten Stand. Derzeit wird die abas-Business-Software in 28 Sprachen angeboten.

 

Bereits seit 1995 unterstützt ABAS das Open-Source-Betriebssystem Linux serverseitig. Auch im Front-End-Bereich wird die flexible betriebswirtschaftliche Standard-Software unter Linux angeboten. Wie bei den Servern zeichnet sich Linux auch bei den Clients durch ausgezeichnete Performance und Stabilität sowie durch niedrige Kosten aus.

 

Das Leistungsspektrum der abas-Business-Software umfasst: Verkauf / Auftragswesen / Versand, Einkauf / Bestellwesen, Lagerwesen, Disposition, Logistik, Materialwirtschaft / WWS, Fertigung / PPS, Finanzbuchhaltung, Anlagenbuchhaltung, Kostenrechnung, Controlling, eBusiness, DMS-Integration, Business Intelligence, Portal, Mobile Solutions, ...

 

Branchenkompetenz & Best Practices

 • Maschinen- und Anlagenbau
 • Gerätebau
 • Automotive
 • Metallindustrie
 • Handel
 • Kunststoffindustrie
 • Elektronik und Elektrotechnik
 • Medizintechnik

 

 

 

Rol als softwareleverancier

 • Softwareontwikkelaar
 • Licentiehouders / distributeurs (VAR: Value Added Reseller)
 • Gecertificeerde System Integrator (ISV: Independent Software Vendor)

Eerste installatie

 • 1985

Naam van de huidige release:

 • 2011
Terug
Terug
Het afdrukken van een profiel is pas mogelijk na registratie op deze portal!

IT-Matchmaking
Software Selectie
Requirement Templates
Tendering
Service
Deelnemen
Actuele tenders
Prijzen & voorwaarden
Software aanmelden
FAQ
Enquete: ERP in de Praktijk
Over ons
Downloads
Evenementen